Ervaringen

Harma, 50 jaar
Na lang aarzelen, heb ik de stap gezet. 100% gemotiveerd. Ik wilde wel gewoon 's avonds een normale maaltijd op tafel zetten. Na de intake bij Evelien kreeg ik een stappenplan op maat.
En dat werkte heel goed bij mij. In 5 maanden verloor ik 10 kilo, dat was ook mijn streven.
De begeleiding van Evelien is heel goed. Als het een keer niet zo goed gaat, i.v.m. teveel verjaardagen of vakantie dan trekt zij je erdoor, om de draad weer op te pakken. Omdat dit traject niet als een dieet aanvoelt, is het goed vol te houden.
Ik ben blij dat ik de stap heb gezet, alleen was me dit niet gelukt. En de reacties van mensen, dat ze zien dat ik afgevallen ben, doet me goed. Nu volg ik het traject "op gewicht blijven", want ik wil dit gewicht graag houden.
 

Janet, 51 jaar
Bij deze wil ik Evelien bedanken voor haar professionele begeleiding. 
Sinds ik mij aan haar voedingsadviezen houdt, gaat het goed met mijn gewicht en heb ik aanzienlijk minder overgangsklachten. Ik ga zeker door in het nieuwe jaar want ze stimuleert mij op een positieve manier om door te zetten!! 
 

Jolanda, 42 jaar
Ik ben bij Evelien terechtgekomen omdat ik een paar kilo's te zwaar was en zelf niet helemaal wist hoe hier vanaf te komen. Met een paar slimme veranderingen in mijn dagelijkse eetgewoonten is het me gelukt om wat kilo's kwijt te raken! De methode die Evelien gebruikt is prima in te passen in je gebruikelijke eetgewoonten. Gewoon een nuchtere, normale methode, waarbij je echt ook mag genieten van een uitspatting. Niet meeliftend op trends, maar juist kiezen voor de normale producten. Evelien verstaat haar vak als geen ander. Ze weet hoe het vrouwenlichaam kan reageren op voedingsmiddelen en dat verwerkt ze in haar programma.
Ik heb dit als heel prettig ervaren en kan dit duurzaam blijven toepassen!